Ota yhteyttä

Voit ottaa yhteyttä lomakkeen avulla.

Pyrimme vastaamaan sähköpostiinne muutaman päivän sisällä.

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Palmroth - world of boots

Palmroth Vegtile - uuden sukupolven jokasäänmateriaali

Mikko Palmroth

Ylpeänä pääsemme esittelemään teille upean uutuusmateriaalimme! Uuden sukupolven jokasään-materiaali Palmroh Vegtile hyödyntää kiertotaloutta.

Pertti Palmroth teki 80-luvulla tunnetuksi kenkiensä jokasään-materiaalin. Nyt olemme kehittäneet yhteistyössä italialaisen valmistajan kanssa materiaalin, jonka hiilijalanjälki on nahkaa ja perinteistä jokasäänmateriaaliamme pienempi. 

Kuvat: Pasi Tiitola

Kuvat: Pasi Tiitola

Uutuus materiaali on valmistettu kierrätetystä polyesteristä (muovipulloista ja post consumer -vaatejätteestä) sekä maissiöljypohjaisesta biomassasta. Tästä materiaalista valmistettujen kenkien ympäristövaikutukset jäävät normaalia pienemmiksi.  Kierrätyspolyesteri vähentää luonnonvarojen kulutusta, sillä uutta raaka-ainetta ei tarvita. Maissiöljy korvaa osaltaan fossiilisia raaka-aineita.

Materiaalin nimi on Palmroth Vegtile. Vegtile viittaa materiaalin vegaanisuuteen ja käärme (matelija=reptile) -kuvioon. Vegtile -materiaalissa on kauniin himmeästi heijasteleva pinta ja siitä valmistetut kengät ovat uskomattoman kevyet. Materiaali on myös todella helppohoitoinen ja vettähylkivä. Puhdistuu hoituu kostealla liinalla pyyhkimällä.

Vegtile-mallisto muodostuu kolmesta mallista, jotka tulevat myyntiin helmikuun 12. päivä. Klassinen tyylikäs loafer, siro korollinen nilkkuri sekä monen tuntema Pertti Palmroth -klassikkonilkkuri ovat saaneet uuden kauniin pinnan. Nilkkureiden fleecevuorin valmistuksessa on myös hyödynnetty kierrätysmateriaalia. Sen raaka-aineesta vähintään 70% on kierrätettyjä muovipulloja.

Nämä nyt lanseerattavat uutuustuotteet ovat osa Palmrothin vegaanisten tuotteiden perhettä. Niiden valmistamisessa ei ole käytetty lainkaan eläinperäisiä materiaaleja.

Vastuullisesti valmistettujen tuotteiden ja kierrätettyjen materiaalien kysyntä ja onneksi myös tarjonta kasvaa maailmalla kokoajan. Mm Stella McCartney käyttää saman valmistajan vastaavaa vegaanista materiaalia, mutta tiettävästi Palmroth Vegtile on markkinoiden ainoa myös säätä kestävä ja vettähylkivä materiaali. Palmrothin liiketoiminnassa vastuullisuus on aina ollut tärkeässä roolissa. Sen tuotteissa yhdistyvät laatu, eurooppalainen valmistus sekä mallien tyylikäs ajattomuus. Tutkimme kokoajan mahdollisuuksia hyödyntää uusia yhä vastuullisempia materiaaleja perinteisten rinnalla.

Anu

Kirjoittaja on Palmrothin pääsuunnittelija ja luovajohtaja